Isolerend TRIPLE glas 

Bij Busscher Serrebouw beschikken wij over TRIPLE glas met hoge kwaliteit. Dit betekent dat uw geïsoleerde serre aanbouw de optimale isolatiewaarde heeft. Vooral voor energiebesparing is dit een toegevoegde waarde. Bovendien houdt isolerend TRIPLE glas geluid van buiten tegen. Hierdoor is uw aanbouw zeer geschikt als een extra woonkamer, woonkeuken, hobbykamer of werkkamer. De mogelijkheden voor een geschikte aanbouw bij Busscher Serrebouw zijn eindeloos.  

Wij ‘ontzorgen’ u bij de bouw van uw serre aanbouw

U leest het goed. Bij Busscher Serrebouw staat u centraal. Met onze expertise en jarenlange ervaring ontwikkelen en ontwerpen wij kwalitatieve serre aanbouwen met optimale isolatie. Echter staat u in het algehele proces centraal. Van de ontwerpfase tot en met de ontwikkelfase en oplevering bent u betrokken bij het proces. Hierdoor heeft u geen extra zorgen en hoeft u niet onnodig om te kijken naar het proces. Zo bent u verzekerd dat uw gewenste geïsoleerde serre aanbouw ook daadwerkelijk realiteit wordt.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een geïsoleerde serre aanbouw? Vraag dan geheel vrijblijvend een brochure of offerte aan. Of kom met ons in contact en laat uw informeren over de mogelijkheden. Wilt u liever een kijkje nemen in de showroom? Maak dan met de onderstaande knop direct een afspraak. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre op maat! 

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning

 

Geïsoleerde serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen