Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Karakteristieke woning met luxe serreaanbouw in Delft

Deze karakteristieke woning, gelegen in Delft, is voorzien van een luxe serreaanbouw prachtige details. Het bevat veel glas in lood en hoge stijlvolle plafonds. Toch hebben we er gezamenlijk voor gekozen een strakke serre te plaatsen, voorzien van een glazen vouwwand. Met succes: deze aanbouw is namelijk dé centrale plek van de woning geworden. De keuken en de tuin worden namelijk door deze serre met elkaar verbonden.

Technische specificaties

 • Het dak bestaat uit twee verschillende maten, verdeeld in acht vlakken: het grootste gedeelte is bijna vier meter diep.
 • Om te voorkomen dat het dak doorbuigt, hebben we staal toegepast in de profielen.
 • De warmte- en zonwerende TRIPLE dak beglazing maakt de serre erg comfortabel.
 • De donkere en matte kleur zorgt voor een stoer en eigentijdse charme.
 • De glazen wand, 4,3 meter breed, bestaat uit een 4-delige vouwwand en een vaste pui en is voorzien van HR++ glas.
luxe serreaanbouw open

Het proces

De bewoners waren op zoek naar een gedegen, warme en comfortabele uitbreiding van hun karakteristieke huis. Daarnaast is de bijbehorende tuin van het huis niet groot. Openstaande deuren nemen in dat geval veel ruimte in beslag. Een vouwwand biedt daarom een goede oplossing. Deze vouwt zich namelijk in, waardoor het minimale ruimte tot zich neemt. Ook zorgt deze wand voor een optimale verbinding tussen binnen en buiten.

Tijdens het plaatsen hebben we alle profielen door de schuiframen aan de voorzijde van de woning aangevoerd. Bovendien hebben we de glazen puien met een kraan en glaszuiger over de hoge woning getransporteerd richting de achtertuin.


Serreaanbouw met vouwwand in Zuid-Holland

Komt u ook uit de omgeving van Zuid-Holland of wilt u een zelfde type moderne serre? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op via het contactformulier, dan bespreken we samen uw wensen.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht