Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Geïsoleerde vouwwand in Utrecht

Verander het binnengevoel naar een buitenleven! Met een geïsoleerde vouwwand en een glazen dak vergroot u uw woning en maakt u het huis een stuk lichter. Binnen één handomdraai vouwt u de glazen wanden opzij en ligt de tuin aan uw voeten.

Technische specificaties

 • Afmeting van 5.1 m breed en 2.4 m hoog.
 • Geïsoleerde vouwwand bestaande uit vijf delen, twee deuren die naar links en drie deuren die naar rechts kunnen schuiven. Met een loopdeur in het midden.
 • Twee buitenste vouwdelen is een ventilatierooster geplaatst.
 • Alle wanden zijn voorzien van HR++ veiligheid isolatieglas.
 • Voor de dakbeglazing is daarentegen gekozen voor TRIPLE glas met een zonwerende functie.
Vouwwand serre

Het proces

Deze bewoners uit Utrecht kwamen bij Busscher Serrebouw met de vraag hoe zij vanuit hun eigen warme woning kunnen genieten van hun tuin en omgeving. Dat was nog niet alles. De bewoners waren op zoek naar een ruimte waar ze in alle comfort lekker lang konden tafelen.

Door deze vraag is duidelijk dat deze bewoners buitenmensen zijn. We hebben daarom een aluminium serre geplaatst in Utrecht, gericht naar de tuin. Bij een gesloten vouwwand kan men er heerlijk vertoeven zoals in een gewone eetkamer. Maar bij een geopende vouwwand wordt de serre in één handeling een heerlijke veranda.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over ons project in Utrecht?

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht

  Busscher duurzaam