GLAZEN VOUWWAND GEÏSOLEERD

De glazen vouwwand van Solarlux heeft uitstekende isolerende eigenschappen en kan in elke woonsituatie worden toegepast. De Solarlux vouwwand voldoet zelfs aan de strengste eisen van energiebesparing! De vouwwanden oftewel harmonicadeuren zijn te gebruiken als deur/opening in een serre, aanbouw, achtergevel of als balkon- en zwembadbeglazing. De glazen vouwwand van Solarlux kan in elke gewenste openingsvorm geleverd worden, naar binnen of buiten vouwend en naar links en/of naar rechts schuivend. In een handomdraai maakt u van uw woonruimte een groot terras!

Binnen vouwwand

Een glazen vouwwand geïsoleerd van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van Busscher Serrebouw laat u zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

vouwwand open

Materiaal glazen vouwwand

De Solarlux vouwwand bestaat uit hoogwaardige materialen. Dit maakt de glazen vouwwand niet alleen stevig maar het zorgt er ook voor dat de vouwwand een lange levensduur heeft. De glazen vouwwanden zijn leverbaar in diverse uitvoeringen:

  • Aluminium: ECOLINE (HR++ glas) en HIGHLINE (triple-glas)
  • Hout: WOODLINE
  • Hout/aluminium: COMBILINE

Aluminium (Solarlux HIGHLINE en ECOLINE)

De glazen vouwwand bestaat uit geïsoleerde aluminium profielen en is voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas. De aluminium profielen kunnen geanodiseerd of gemoffeld worden in elke gewenste (RAL) kleur. De profielen zijn slank, zodat u maximaal geniet van het licht en ruimtelijk effect.

 

Hout (Solarlux WOODLINE)

De glazen vouwwand is uitgevoerd in meervoudig gelamineerd hout (meranti) en is standaard voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas. De vouwwand wordt gegrond volgens de Solarlux-houtkleurenkaart en kan daarna afgelakt worden in elke gewenste RAL-kleur.

 

Hout/aluminium (Solarlux COMBILINE)

De glazen vouwwand bestaat uit profielen van meervoudig gelamineerd hout (meranti) met aluminium dekschalen aan de buitenzijde. De vouwwand is standaard voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas.

De speciale scharnieren zijn geïntegreerd in de deuren en zorgen voor een stabiele samenhang van de vouwdeuren en bevestiging aan het loopwerk.

 

vouwwand in gebruik SL-60
Vouwwand 6-delig

Kleurenschema

Busscher Serrebouw heeft een ruim aanbod van standaard RAL-kleuren en een verscheidenheid aan andere kleuren uit de Solarlux kleurengids. De mogelijkheden voor een geïsoleerde glazen schuifwand of glazen vouwwand zijn oneindig.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen