Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

GLAZEN VOUWWAND GEÏSOLEERD

De glazen vouwwand van Solarlux heeft uitstekende isolerende eigenschappen en kan in elke woonsituatie worden toegepast. De Solarlux vouwwand voldoet zelfs aan de strengste eisen van energiebesparing! De harmonicadeuren zijn te gebruiken als deur/opening in een serre, aanbouw, achtergevel of als balkon- en zwembadbeglazing. Ze kunnen in elke gewenste openingsvorm geleverd worden, naar binnen of buiten vouwend en naar links en/of naar rechts schuivend. In een handomdraai maakt u van uw woonruimte een groot terras!

geïsoleerde vouwwand

Een glazen vouwwand geïsoleerd van Busscher
verzekert u van:

 • Begeleiding van het totale bouwproces
 • Uniek in ontwerp en uitvoering
 • Optimale isolatie
 • Kwaliteit en vakmanschap
 • Lange levensduur

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van Busscher Serrebouw laat u zorgeloos genieten!

Maak een afspraak

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

geïsoleerde schuifwand

Hoogwaardig Materiaal

De Solarlux vouwwand bestaat uit hoogwaardige materialen. Dit maakt de glazen vouwwand niet alleen stevig, maar het zorgt er ook voor dat de vouwwand een lange levensduur heeft. Ze zijn leverbaar in diverse uitvoeringen:

  • Aluminium: ECOLINE (HR++ glas) en HIGHLINE (triple-glas)
  • Hout: WOODLINE
  • Hout/aluminium: COMBILINE

Aluminium (Solarlux HIGHLINE en ECOLINE)

Ze bestaan uit geïsoleerde aluminium profielen en is voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas. De aluminium profielen kunnen geanodiseerd of gemoffeld worden in elke gewenste (RAL) kleur. De profielen zijn slank, zodat u maximaal geniet van het licht en ruimtelijk effect.

 

Hout (Solarlux WOODLINE)

Ze hebben een uitvoering van meervoudig gelamineerd hout (meranti) en is standaard voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas. De wand wordt gegrond volgens de Solarlux-houtkleurenkaart en kan daarna afgelakt worden in elke gewenste RAL-kleur.

 

Hout/aluminium (Solarlux COMBILINE)

Ze bestaan uit profielen van meervoudig gelamineerd hout (meranti) met aluminium dekschalen aan de buitenzijde. Ze zijn standaard voorzien van HR++ isolatieglas of triple (3-dubbel) glas.

De speciale scharnieren zijn geïntegreerd in de deuren en zorgen voor een stabiele samenhang van de deuren en bevestiging aan het loopwerk.

 

glazen schuifwand geïsoleerd
glazen schuifwand isolatie

Kleurenschema

Busscher Serrebouw heeft een ruim aanbod van standaard RAL-kleuren en een verscheidenheid aan andere kleuren uit de Solarlux kleurengids. De mogelijkheden voor een geïsoleerde glazen schuifwand of geïsoleerde glazen vouwwand zijn oneindig.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen
  Busscher duurzaam