Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Solarlux Quality Partner
Busscher Serrebouw

De jarenlange expertise en ervaring van Busscher Serrebouw in het ontwikkelen en leveren van op maat gemaakte serres, vouwwanden en (schuif)puien is erkend door Solarlux Nederland. Busscher Serrebouw mag zich benoemen tot Solarlux Quality Partner. Als Quality Partner staan wij garant voor de beste service en kwaliteit van het hoogste niveau. Dit betekent dat onze medewerkers gespecialiseerd zijn in het complete assortiment van Solarlux. Van de vouwwanden (ECOLINE, HIGHLINE, WOODLINE en COMBILINE) tot aan de CERO minimalistische (schuif)puien en de exclusieve kwaliteit Solarlux serres

Zo bent u, als u kiest voor Busscher Serrebouw, verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux producten en kunt u maximaal genieten van uw luxe serre, glazen vouwwand of CERO schuifpui. 

Solarlux Quality Partner
Toonzaal Busscher Serrebouw

BUSSCHER SERREBOUW
Vakkundigheid EN SERVICE

Busscher Serrebouw is één van de grootste partners van Solarlux, met een showroom in het pittoreske Ootmarsum en in het bekende woon-winkelcentrum Nijhof in Baarn. Uitsluitend gaan wij voor kwaliteit en werken we met de beste materialen. Busscher Serrebouw is dan ook trots op de benoeming tot Solarlux Quality Partner. Door deze benoeming is het hoge niveau van expertise en ervaring van Busscher Serrebouw erkend. Hierdoor bent u verzekerd van hoge vakkundigheid en service bij het ontwikkelen en leveren uw gedroomde en op maat gemaakte Solarlux serre, schuifpui of vouwwand. 

 

Maak een afspraak

“Busscher Serrebouw is van begin tot eind een bedrijf dat staat voor vakmanschap gebleven. Van meedenken met het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van de serre, wij zijn meer dan tevreden. Wij raden Busscher Serrebouw dan ook ten zeerste aan.”

Fam. Dijkstra, Rotterdam

Solarlux Serre
buiten en binnen in één

Met een luxe Solarlux Serre geniet u het hele jaar door van extra woonruimte van uw bestaande huis. De serres van het merk Solarlux bieden naast een royale uitbreiding van uw woonruimte, ook nog eens optimale isolatie. Zo kunt u met elk weertype genieten van uw luxe serre. Door de hoogwaardige materialen als aluminium of hout/aluminium krijgt de Solarlux serre een moderne en rustige uitstraling. Ideaal want zo wordt buiten en binnen één. Geniet vanuit uw luxe Solarlux serre van de ochtendzon of de zonsondergang.

 

Solarlux serres
Solarlux Serre
Solarlux glazen vouwwanden

Solarlux glazen vouwwanden
onbelemmerde uitzichten

De Solarlux vouwwanden garanderen een strakke overgang van binnen naar buiten. De glazen vouwwanden geven een luxe en moderne uitstraling aan uw woning. Bovendien kennen de Solarlux glazen vouwwanden uitstekende isolerende eigenschappen en zijn ze toepasbaar in elke woonsituatie. Omdat er gebruikt wordt gemaakt van luxe en hoogwaardige materialen, kunt u de glazen vouwwanden omvouwen tot een smal vleugelpakket naar de zijkant. Geniet van rustgevende en onbelemmerde uitzichten.

 

Solarlux glazen vouwwanden

 

Minimalistische Solarlux CERO schuifpuien
ultra slanke profielen

De minimalistische Solarlux CERO schuifpuien zijn immens populair in het luxe segment. Deze schuifpuien staan bekend om de ultra slanke profielen met veel (isolatie)glas. Hierdoor krijgen de schuifpuien een moderne uitstraling. Bovendien zijn de CERO schuifpuien van het merk Solarlux ontwikkeld met hoogwaardige materialen. Zo weet u zeker dat uw schuifpuien eenvoudig bedienbaar zijn en een lange levensduur hebben.

 

CERO Solarlux (schuif)puien
Minimalistische Solarlux CERO schuifpuien

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen