Solarlux Quality Partner

Busscher Serrebouw is door Solarlux Nederland benoemd als Quality Partner. Wij staan als Solarlux Quality Partner garant voor de beste service en kwaliteit van het hoogste niveau. Voor de kwaliteitsproducten van Solarlux, zoals de vouwwanden (ECOLINE, HIGHLINE, WOODLINE en COMBILINE), de CERO minimalistische (schuif)puien en exclusieve kwaliteit serres kunt u bij ons terecht.

Het assortiment van Solarlux is van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, detaillering of mogelijkheden, om advies, service of garantie, Solarlux scoort op alle fronten beter dan wie dan ook. Busscher Serrebouw is dan ook trots op de benoeming tot Solarlux Quality Partner.

Busscher Serrebouw is gecertificeerd en de medewerkers  zijn intensief geschoold en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van Solarlux.  Zo bent u, als u kiest voor Busscher Serrebouw, verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux producten en kunt u maximaal genieten van uw serre, vouwwand of CERO pui.

Informatie Solarlux producten

Lees meer over de Solarlux producten:
Vouwwanden (ECOLINE, HIGHLINE, WOODLINE en COMBILINE)
Minimalistische (schuif)puien (CERO)

Neem voor meer informatie contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom voor een ‘live’ bezichtiging van de producten.

Busscher is Solarlux Partner

 

 

Foto's glazen vouwwanden

Foto's glazen vouwwanden

Glazen vouwwanden creëren een naadloze overgang van de woning naar het terras.

Bekijk de voorbeelden
Foto's CERO schuifpuien

Foto's CERO schuifpuien

Grote glazen puien met ultraslanke profielen, hoge kwaliteit en isolatie!

Bekijk de voorbeelden
Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

In onze uitgebreide brochure vindt u alle informatie en voorbeelden over bouwen met glas.

Vraag aan