Hoge Kwaliteit & Vakmanschap

Bij Busscher serrebouw bouwen wij uw serre tuinkamer naar uw wens. Wij bieden goede service en begeleiding tijdens het bouwproces. Daarnaast werken we enkel met kwalitatieve en hoogwaardige materialen. Dat is voor ons erg belangrijk. Hiermee garanderen wij dat u lang plezier zult hebben van uw tuinkamer. Met ons vakmanschap kunnen wij verzekeren dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.  

Informatie en Kosten Serre Tuinkamer

Wellicht bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een serre-tuinkamer? Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre tuinkamer

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen