Tuinkamer

Genieten van uw tuin en terras is eenvoudig als het warm en zonnig weer is, maar wat als het iets kouder is of regent? Wij hebben dé oplossing voor u!

Heerlijk genieten van uw tuinkamer!

Een tuinkamer van Busscher Serres betekent heerlijk genieten van uw tuin en het buitenleven! Wij maken veranda’s  of overkappingen die, indien nodig, geheel afgesloten kunnen worden door middel van een glazen vouwwand of schuifwand. Zo kunt u elk jaargetijde genieten van het heerlijke buitenleven!

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een ongeïsoleerde serre die vrijstaand in de tuin staat of wordt aangebouwd aan de woning. In tegenstelling tot een serre of orangerie is de tuinkamer ongeïsoleerd en wordt niet gezien als woonruimte. De tuinkamer of terrasoverkapping wordt vaak voorzien van ongeïsoleerd glas en ongeïsoleerde profielen en is een heerlijke ruimte om in het voorjaar, de zomer en het najaar te genieten van uw tuin. De tuinkamers van Busscher Serrebouw worden meestal voorzien van mooie transparante glazen vouwwanden of schuifpuien, waardoor een geweldig buitengevoel ontstaat.

Glazen wand veranda

Over Busscher Serres

Wij bouwen en stylen serres, orangeriën, veranda’s  en tuinkamers / terrasoverkappingen in heel Nederland. Wij geven advies, maken een ontwerp en begeleiden het hele bouwtraject van begin tot eind. Met onze uitstekende service en vakmanschap hebben wij alleen maar tevreden klanten. Ook voor u maken wij de tuinkamer die precies voldoet aan uw eisen en wensen.

Optimaal genieten

U kunt het hele jaar door optimaal genieten van uw tuinkamer. Het is een blijvende investering waar u elke dag van profiteert. Uw huis lijkt ruimer en krijgt een luxueuze uitstraling.

Kies voor een tuinkamer van Busscher Serres:

>Wij zijn vakkundig en ervaren
>Wij begeleiden het hele bouwtraject: van ontwerp tot inrichting
>Wij bieden altijd een goede kwaliteit en service

Zonwering serre en tuinkamer

Contact over tuinkamers?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Wij adviseren u graag over het ontwerp, de mogelijkheden en de materialen.

Vraag aan
Brochure aanvragen?

Brochure aanvragen?

Een uitgebreide brochure met informatie en vele voorbeelden.

Vraag aan
Afspraak maken

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over een tuinkamer of overkapping en een advies over de mogelijkheden, maak dan een afspraak in onze showroom!

Maak uw afspraak