Verwezenlijk uw dromen

Naast dat u kwaliteit en comfort in huis haalt, voegt u een hoop extra woonruimte toe aan uw woning. Onze serres zijn voorzien van uitstekende isolatie, waardoor u gedurende alle jaargetijden kunt genieten van deze extra ruimte, ongeacht de invulling hiervan. Wellicht wilt u een studeerkamer realiseren of een ruimtelijke woonkeuken met zicht op uw tuin. Laat uw dromen de vrije loop, want een serre op maat biedt u veel mogelijkheden. Ziet u het al voor zich? Laat ons u helpen om deze dromen te verwezenlijken.

Maatwerk van begin tot eind

Gedurende het gehele proces krijgt u maatwerk geleverd. Vanaf het eerste contactmoment staan uw wensen en tevredenheid centraal. Busscher Serrebouw neemt daarnaast alle mogelijke bijkomende zorgen bij u weg. Wij nemen u alle werkzaamheden uit handen, van het regelen van eventuele bouwaanvragen tot aan de uiteindelijke oplevering. Op deze manier heeft u geen zorgen, heeft u enkel één aanspreekpunt en kunt u zorgeloos verder met uw dagelijks leven terwijl wij uw serre op maat realiseren. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre op maat!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
serre op maat

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen