Goed geïsoleerde moderne serre

Omdat de serres van Busscher Serrebouw goed worden geïsoleerd kunt u het hele jaar door plezier hebben van de extra woonruimte. Zo geniet u als het buiten nog koud is binnen al vroeg van de prille lente zon. Met een serre krijgt u elk seizoen het gevoel van buiten.

Een moderne serre op maat

Wilt u graag uw woning uitbreiden door middel van een mooie moderne serre? Busscher Serrebouw levert voor ieder huis een serre op maat. Wij als specialisten in het bouwen van serres zorgen dat de serre voldoet aan uw wensen en past bij de stijl van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een moderne serre aan uw woning? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning

Kosten moderne serre

De prijs van een serre is erg afhankelijk van uw wensen. Bent u benieuwd naar de kosten van een moderne serre? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website zodat wij u een goede indicatie kunnen geven van de kosten.

moderne serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen