Klassieke houten serre

Misschien wel de meest populaire klassieke serre die u kunt vinden: de houten serre. Door het gebruik van de houten materialen krijgt de serre een traditionele en natuurlijke uitstraling. Ideaal om de serre aan te laten sluiten met de omliggende tuin en woning. Geniet van extra woonruimte met een klassieke uitstraling. Niets voor niets beschikken landhuizen, kastelen en woningen omringt door landschappen over klassieke houten serres!

Klassieke aluminium serre

Naast prachtige houten serres is een traditionele aluminium serre ook een zeer geschikte oplossing als klassieke serre. Vooral de combinatie aluminium en glas geeft de serre een traditionele uitstraling die past bij uw woning en tuin. Of wat dacht u van een orangerie bestaande uit aluminium en glas. Geniet het hele jaar door van zonnestralen in uw orangerie!

Informatie en kosten klassieke serre

Benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten van een klassieke serre? Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw klassieke serre!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Klassieke serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen