Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Serreaanbouw met schuifpuien in Oldenzaal

De grote 2-delige schuifpuien en de lichtstraat, geplaatst in Oldenzaal (Overijssel), zorgen voor veel licht en ruimte. Wanneer de bewoners deze minimalistische schuifpuien geheel openschuiven, ontstaat er een ‘open hoek’ waardoor er een grote doorgang naar de tuin ontstaat. Omdat de puien in een rails staan, worden ze langs elkaar geschoven. Door dit systeem wordt uw ruimte optimaal benut.

Technische specificaties

 • De minimalistische profielen zijn geïsoleerd, onderhoudsarms en zwart gemoffeld.
 • De grote schuifpui en de lichtstraat zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • De openschuivende hoek bevat geen hoekstaander.
 • De serre is optimaal geïsoleerd.
serre Oldenzaal

Het proces

Vanwege het karakter en de grootte van de woning hebben we samen met de bewoners gekozen voor een aanbouw met minimalistische puien en een lichtstraat. Gezien de schuine hoeken en de hoogteverschillen van de bestaande situatie was dit geen makkelijke klus. Tijdens de zomerse dagen zal de openschuivende hoek van de puien het buitenterras geheel betrekken bij deze gezellige en lichte ruimte, welke dient als eetkamer.


Minimalistische schuifpuien geplaatst in Overijssel

Wij plaatsen niet alleen in Overijssel, maar komen ook graag bij u. We laten het ontwerp en de bouw naadloos passen bij uw woonhuis en omgeving, hierbij staan uw wensen centraal. Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht