Hoge kwaliteit hout en glas

Bij Busscher Serrebouw gebruiken wij hoogwaardige materialen. Zo kiezen wij ons glas en hout van hoge kwaliteit. Daarnaast schenken wij veel aandacht aan de duurzaamheid van onze materialen. Hierdoor krijgt u extra ruimte voor bijvoorbeeld een werkruimte, woonkamer of keuken zonder hoge onderhoudskosten. 

Vakmanschap

Naast het meedenken van uw droom aanbouw van hout en glas, begeleiden wij ook in het algehele proces. Van het ontwerpen tot aan de oplevering. Met onze jarenlange ervaring en expertise in het ontwikkelen en bouwen van luxe serres gaan wij altijd voor de beste kwaliteit en service. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een houten serre met glas? Kom dan met ons in contact en laat uw informeren over de mogelijkheden.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Aanbouw hout

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen