Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Serreaanbouw in Denekamp

De grote glazen vouwwanden rondom de aanbouw en een aanzienlijke lichtstraat zorgen voor een transparant zicht naar buiten en een inval van natuurlijk daglicht. De vouwwand kan in zijn geheel open, zo ontstaat er een naadloze overgang van de woning naar het terras en de tuin. Ook tijdens de koudere maanden is het in de serre heerlijk vertoeven.

Technische specificaties

 • De serreaanbouw is optimaal geïsoleerd.
 • De grote vouwwand is gemaakt van hout (gelamineerd meranti).
 • Gemakkelijk samenvouwen tot een pakketje van maar 50 cm.
 • Wand en de overige kozijnen zijn voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
 • De lichtstraat is voorzien van TRIPLE glas.
Glazen aanbouw Serre

Het proces

Met drie opgroeiende kinderen is een multifunctionele leefruimte meer dan welkom. Deze familie uit Denekamp (Overijssel) wilde dan ook niets liever dan een comfortabele aanbouw waarbij ze in hartje zomer kunnen genieten van zowel het binnen- als buitenleven en in de winter heerlijk warm kunnen tafelen, genietend van de mooie omgeving. Gezamenlijk zijn we tot deze prachtige aanbouw gekomen.


Serreaanbouw in Denekamp, Overijssel

Een prachtige luxe serreaanbouw uitgevoerd met een grote lichtstraat. Bent u ook op zoek naar hetzelfde type serreaanbouw? Neem dan contact op via onderstaande formulier en we gaan graag samen met u in gesprek om uw eisen en wensen te bespreken (geheel vrijblijvend).

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht