Persoonlijke en deskundige begeleiding

“Martijn Busscher is een doorgewinterde serrebouwer en is officieel aannemer. Hij begeleidt persoonlijk het hele bouwtraject van advies en ontwerp tot oplevering en hij heeft maar één ding voor ogen: een tevreden klant.”
Wij werken uitsluitend met topmerken, zoals Town and Country uit Engeland. Dankzij jarenlange ervaring en kennis kunnen wij onze klanten altijd van goed advies voorzien, zowel op interieur- als bouwtechnisch gebied. Qua service behoren we ook tot de top van de markt. Wij “ontzorgen” onze klanten en regelen daadwerkelijk alles waar zij geen tijd voor hebben. Ons motto? Handen uit de mouwen en afspraken nakomen. Wij komen immers uit het nuchtere Twente.

Onze serre showroom in Ootmarsum

In onze showroom in Ootmarsum laten we verschillende voorbeelden van uitbouwen met glas zien. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Wilt u persoonlijk en deskundig advies over een aanbouw met glas? Maak dan een afspraak: telefonisch 0541-293536 of klik hier.
Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag, zondag of andere tijdstippen kunnen we natuurlijk op afspraak voor u aanwezig zijn.