Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Moderne serre in Apeldoorn

Thuis wilt u uiteraard elk moment van de dag en ieder jaargetijde genieten. Een geïsoleerde aluminium serreaanbouw realiseert deze ervaring. Het houdt de warmte in uw woning, laat natuurlijk daglicht naar binnen schijnen en zorgt voor een weids uitzicht naar buiten.

Technische specificaties

 • Bestaat uit een geïsoleerde 4-delige vouwwand met in de lengte zes vaststaande puien inclusief ventilatie
 • De vouwwand is ca. 3.8 meter breed en ca. 2.5 meter hoog
 • Bevat plissé gordijnen in de dag.
 • Alle wanden zijn voorzien van HR++ veiligheid isolatieglas.
 • Voor de dakbeglazing is daarentegen gekozen voor TRIPLE glas met een zonwerende functie.
Moderne serre

Het proces

Deze bewoners uit Apeldoorn (Gelderland) wilden van hun keuken graag een woonkeuken maken. Na het plaatsen van deze serre vertelden ze ons: “Hier zitten we elke dag, zowel bij goed als slecht weer, te genieten van alle wooncomfort. Het is een waardevolle toevoeging aan ons huis. Busscher serrebouw heeft deze aanbouw tot in detail perfect ontworpen en uitgevoerd!”


Moderne Serre geplaatst in Apeldoorn (Gelderland)

Komt u ook uit de omgeving van Apeldoorn of wilt u graag een zelfde type moderne serre? Dan helpen wij u graag verder! Neem contact op via het onderstaande contactformulier en dan neemt één van onze specialisten zo spoedig mogelijk contact met u op om samen uw wensen te bespreken (geheel vrijblijvend).

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht