Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Terrasoverkapping

Met een prachtige glazen terrasoverkapping kunt u ook tijdens een buitje heerlijk buiten blijven zitten. Ook uw tuinmeubelen kunnen altijd buiten blijven staan. Het blijft bovendien langer warm onder een overkapping (de warmte blijft ‘hangen’) en dat betekent dat u ’s avonds langer buiten zit. Dat zijn nog maar enkele voordelen van een terrasoverkapping. Busscher Serre Bouw levert en plaatst terrasoverkappingen door heel Nederland en hierbij staat kwaliteit voorop. En kwaliteit betekent Solarlux!

Laat u overtuigen door het gemak en de elegantie van de terrasoverkapping van Solarlux: de SDL Atrium. Deze overkapping overtuigd niet alleen door zijn design, maar vooral door de maximale transparantie. De smalle aluminium profielen geven een bijna onzichtbaar kenmerk. De aluminium liggers van de overkapping zijn slank uitgevoerd waardoor een maximale lichtinval ontstaat.

Lees ook: Tuinoverkapping, aluminium veranda, glazen veranda en glazen overkapping.

De voordelen van een Solarlux terrasoverkapping:

– Elegante vormgeving door softline profielen
– Zeer transparant door smalle profilering
– Zonwering kan aan de binnen of buitenzijde bevestigd worden
– Geïntegreerde verlichtingslijst en kabelgoot voor verlichting
– Grotendeels geprefabriceerd
– Kostenbesparend door een korte montagetijd

Glazen schuifwanden of vouwwanden

Van een terrasoverkapping is eenvoudig een tuinkamer te maken door rondom glazen schuifwanden of glazen vouwwanden te monteren. Deze glazen wanden hebben geen profielen en dat betekent optimale transparantie. Het zicht naar de tuin wordt niet belemmerd. Een ideale oplossing om van het begin van het voorjaar tot het eind van het najaar buiten te kunnen zitten. Lees meer over glazen schuif- en vouwwanden>

Terrasoverkappingen Solarlux

Kleurenschema overkapping

De overkapping kan uitgevoerd worden in vele verschillende kleuren. Busscher Serre Bouw heeft een ruim aanbod van standaard RAL-kleuren en een verscheidenheid aan andere kleuren uit de Solarlux kleurengids. Tijdens een bezoek aan onze showroom of een afspraak ter plaatse laten wij u graag alle mogelijkheden zien.

Logo Solarlux Active Partner