Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Tuinoverkapping

Genieten van beschutting en maximale openheid tegelijkertijd. Dat maakt een tuinoverkapping van Busscher Serrebouw mogelijk! Een verlengstuk van uw woonkamer, tuin of terras… Met een tuinoverkapping krijgt u een luxueus buitenverblijf in het vertrouwde domein van uw eigen huis.

Passende tuinoverkapping

Laat uw creativiteit de vrije loop: begin met uw unieke designideeën, of leg de gehele ontwerpfase in de vakhanden van onze professionals. Ook niet-standaard afmetingen zijn door Busscher Serrebouw te realiseren in een tuinoverkapping op maat. Uiteraard altijd passend bij de architectuur van uw huis.
We verwerken hoogwaardig glas in uw overkapping, uiteraard veiligheidsglas. Voor extra bescherming en een moderne uitstraling. Een blijvende investering waar u elke dag van profiteert.

tuinoverkapping

Tuinoverkapping op maat

Uw verwachtingen vormen de inspiratie voor ons maatwerk. Geen tuinoverkapping van Busscher is dan ook standaard. Door onze achtergrond in bouwtechniek mag u rekenen op compleet, deskundig advies tijdens het gehele bouwproces! Van de eerste schets tot bouw en styling – we zijn naar wens uw aanspreekpunt. Tijdens uw bezoek aan onze showroom of een afspraak bij u thuis tonen wij u graag de mogelijkheden.