Glazen overkapping

Met een glazen overkapping opent u de weg naar buiten. Het licht- en warmtedoorlatende karakter van glas zorgt dat de eerste zonnestralen in het voorjaar al snel aangenaam aanvoelen. En met de laatste najaarszon borrelt u dankzij uw overkapping na als op een zomeravond. Grenzeloze openheid, maximale bescherming. Glashelder genieten!

Flexibele mogelijkheden met een glazen overkapping

Of u nu in een villa, tussenwoning of twee-onder-een-kapper woont: met veelzijdig materiaalgebruik sluiten we naadloos bij de stijl van uw woning en leefomgeving aan. Kies uit een afwerking met hout of aluminium naar wens. In rijke kleurtinten: van smetteloos wit, donkergrijs tot vertrouwd naturel.
Busscher Serrebouw is leverancier van bijzondere glasoplossingen: hoogwaardige, flexibele glazen vouwwanden. In een handomdraai vouwt u de glazen ‘vleugels’ samen tot een compact pakket, op zijn kleinst tot 50 cm breed! Zo behoudt u maximale vrijheid én beschutting in één oplossing.

glazen overkapping

Waarom een glazen overkapping van Busscher?

Door onze achtergrond in zowel bouwtechniek als bouwontwerp mag u rekenen op compleet, deskundig advies tijdens het gehele bouwproces! Van de eerste schets tot de bouw en inrichting – we zijn naar wens uw aanspreekpunt. Alle zorg voor uw unieke glazen overkapping onder één dak: wel zo handig.
Meer weten over de mogelijkheden voor uw woningaanbouw of terras? Neem vrijblijvend contact op en we helpen u verder!