Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Aluminium veranda

Met een aluminium veranda geniet u langer van het buitenleven, dat is duidelijk. Maar welke voordelen biedt het gebruik van aluminium in uw veranda nog meer?

Sterk en duurzaam

Een aluminium veranda bestaat uit een aluminium constructie en een glazen dak. De aluminium profielen worden gemoffeld of geanodiseerd. Aluminium is erg sterk, verkleurt niet en gaat levenslang mee. En wel zo makkelijk: aluminium vraagt weinig onderhoud. Zo houdt u nog meer tijd over om te genieten van uw veranda!

Maximale transparantie

Dankzij de slanke vorm van de aluminium liggers in het dak ontstaat maximale lichtinval. U heeft absoluut een buitengevoel!

Beken kleur met een aluminium veranda!

Een aluminium veranda is gemakkelijk te plaatsen en bij Busscher Serrebouw leverbaar in een rijk kleurenpalet. Van vertrouwde RAL-kleuren tot gedurfde tinten. Zo vormt de aluminium veranda een prachtig, kleurrijk geheel met uw huis.

Aluminium veranda op maat

Geen terrasoverkapping of veranda van Busscher is standaard: uw verwachtingen vormen de inspiratie voor ons maatwerk. Benieuwd? Tijdens uw bezoek aan onze showroom of een afspraak bij u thuis tonen wij u graag de mogelijkheden.