Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Glazen veranda

Met een glazen veranda breidt u uw woonruimte uit, zonder dat dit ten koste gaat van het buitengevoel. Ongestoord genieten van het prachtige uitzicht op uw tuin dus! Ook als een frisse wind opsteekt of een Nederlands buitje valt, kunt u heerlijk ‘buiten’ blijven zitten. Een samengang van openheid en beschutting in één oplossing!

Flexibele wanden voor uw glazen veranda

Door het toepassen van glazen panelen onder de veranda of overkapping geniet u van een grandioos, transparant uitzicht op uw tuin. Een compleet andere buitenbeleving dan met traditionele terraszeilen.
Van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst geniet u van uw glazen veranda dankzij de warmte-isolerende werking van glas. Naar wens sluiten we de veranda helemaal of deels af met glazen panelen. Want met de flexibele vouw- en schuifwanden van Solarlux garanderen we maximale ruimte voor uw woonwensen. Staan de weersomstandigheden het toe, dan schuift u de wanden simpelweg opzij!

Glazen veranda Solarlux

Uw glazen veranda centraal

Geen bewoner of woonwens is hetzelfde, dus waarom zouden onze glazen veranda’s dat wel zijn? Uw wensen vormen de inspiratie voor onze projecten. Kom gerust eens vrijblijvend langs in onze showroom, of neem contact op voor een afspraak bij u thuis.

Busscher duurzaam