Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

In een serre heb je het gevoel dat je de hele dag buiten bent. Doordat ze grotendeels zijn gemaakt van glas bieden ze het hele jaar een beschutte plek, waar je van je tuin kunt genieten. Als de serre eenmaal is geplaatst vormt dit vaak het hart van de woning. Dit is de ruimte waar we de dag doorspreken en waar we ’s avonds genieten van heerlijke gerechten en met vrienden en familie van een feestje genieten. Oftewel: een multifunctionele woonruimte. Een keuken in de serre is een manier om te kunnen koken in een ruimte vol daglicht. Je hebt dan volop uitzicht op uw tuin. Als de serre groot genoeg is, kun je er ook een eettafel in plaatsen. Bekijk hier vijf verschillende serres met een heerlijke woonkeuken.

binnen luxe vouwwand open

Woonkeuken in een karakteristieke woning

De bewoners van deze woning, gelegen in Delft, waren op zoek naar een gedegen, warme en comfortabele uitbreiding van hun karakteristieke huis. Ondanks de klassieke stijl van deze woning voorzien van glas in lood en hoge stijlvolle plafonds, hebben we er gezamenlijk voor gekozen een strakke serre te plaatsen, voorzien van een glazen vouwwand. Met succes: deze aanbouw is namelijk dé centrale plek van de woning geworden. De keuken en de tuin worden namelijk door deze serre met elkaar verbonden.

Klik hier om dit project te bekijken

Multifunctionele woonkeuken

Alsof je op vakantie bent, maar dan in eigen land. Dat is een veelvoorkomend effect van een serre. Een serre aanbouw laat je namelijk genieten van het buitenleven. Het frisse groen in de lente en de verkleuring van de bomen in de herfst vallen hierdoor extra op. Maar dat niet alleen. Door een serre betrek je de tuin gemakkelijk bij de woning. Op die manier kun je bij lekker barbecue weer de tuin gebruiken als terras. Dit maakt deze woonkeuken tot een heerlijke multifunctionele ruimte.

Klik hier om dit project te bekijken

Luxe serre glazen vouwwanden
Geïsoleerde bedrijfsaanbouw in Leusden

Bedrijfsaanbouw met royale keuken

Enige tijd geleden kregen Carol en Ellen uit Leusden het idee om hun bedrijf, KAS, te bouwen. KAS moest een locatie worden voor smaakvolle en inspirerende ontmoetingen. Licht, ruimte, sfeer en smaak zouden hier deel van uit moeten maken. ‘We willen onze gasten de mogelijkheid bieden om buiten te beleven’, aldus Ellen. Een moderne serre met en royale keuken als bedrijfsaanbouw was daarom al snel het antwoord.

KAS is een lichte en sfeervolle ontvangstruimte geworden. Door de keuken die er in is geplaatst kan worden genoten van een goede kop koffie, ontbijt of een uitgebreide lunch aan de grote keukentafel.

Klik hier om dit project te bekijken

Woonkeuken met minimalistisch design

Het minimalistische design van deze 3-delige schuifpuien en de lichtstraat, geplaatst in een karakteristiek herenhuis in Amsterdam, zorgen voor veel licht en ruimte. Wanneer de bewoners deze minimalistische schuifpuien geheel openschuiven, ontstaat er een open woonruimte waarbij er een grote doorgang naar de tuin ontstaat. Hierdoor wordt buiten bij binnen betrokken en andersom. Omdat de puien in een rails staan, worden ze langs elkaar geschoven. Door dit systeem wordt uw ruimte optimaal benut. Door het lichtinval, het duurzame comfort en de open woonruimte maakt deze ruimte een heerlijke woonkeuken.

Klik hier om dit project te bekijken

glazen serre aanbouw keuken
Vouwwand woonkeuken

Het hart van de woning

De keuken wordt over het algemeen beschouwd als het hart van de woning. Het is de plek waar je samenkomt om te koken, te eten en herinneringen te maken. Bij deze woonkeuken is aan alles gedacht. De natuurlijke elementen, rustieke charme en de vierdelige vouwwand zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Deze keuken in een stadswoning in Utrecht is een multifunctionele ruimte geworden waar familie en vrienden bijeenkomen.

Klik hier om dit project te bekijken

“We zijn zeer positief over Busscher Serre Bouw. Het contact met alle werknemers was zeer prettig, de planning was perfect en de vouwwand is vakkundig geplaatst. We hebben al veel plezier van de vouwwand gehad. Hij is zeer soepel te openen en te sluiten. Een aanwinst voor ons huis.”

Maaike, Velp

DE SERRE VAN UW DROMEN

Bent u op zoek naar een serre op maat die naadloos aansluit bij uw woning en wensen? Ontdek dan de vele mogelijkheden van Busscher Serrebouw voor een serreaanbouw. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Busscher Serrebouw en laat u inspireren.

Ja, ik wil een afspraak

Busscher duurzaam