Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Geïsoleerde bedrijfsaanbouw in Leusden

U kunt een serre bouwen aan uw woning, maar ook een geïsoleerde bedrijfsaanbouw bouwen! Daarmee is de droom van Carol en Ellen uit Leusden vervuld. Deze serre, in de provincie Utrecht, is een lichte en sfeervolle ontvangstruimte geworden. Tot op heden wordt er veel gebruik gemaakt van de serre voor trainingen en andere bijeenkomsten. In haar overige uren gebruiken Carol en Ellen de ruimte als kantoor: ‘Een betere werkplek kunnen wij ons niet voorstellen. We hebben een prachtig en wijds uitzicht over de weilanden en het bos! En als het zonnetje schijnt is het puur genieten.’

Technische specificaties

 • Deze geïsoleerde serre is thermisch onderbroken.
 • Dat wil zeggen dat dat er een isolator tussen de aluminiumpanelen zit.
 • Dit verhoogt de isolatiewaarde, waardoor minder warmte verloren gaat.
 • De puien van deze serre staan deels op een gemetselde muur en de openslaande tuindeuren zorgen voor een overgang naar het buitenleven.
 • Er is zonwerend TRIPLE dak glas aangebracht inclusief raambekleding aan de binnenzijde.
 • In de kozijnen is HR++ veiligheidsisolatieglas aangebracht.
Geïsoleerde bedrijfsaanbouw in Leusden

Het proces

Enige tijd geleden ontstonden er ideeën bij Carol en Ellen om hun bedrijf, KAS, te ontwikkelen en te bouwen. KAS moest een bijzondere locatie worden voor smaakvolle en inspirerende ontmoetingen, waarbij licht, sfeer, ruimte en smaak de ingrediënten zijn. Kas moet de mogelijkheid bieden om ‘buiten te beleven’. Een moderne serre als bedrijfsaanbouw was daarom al snel het antwoord.

De familie had veel specifieke wensen waaraan de serre moest voldoen: “Wat Busscher zo uniek maakt is dat zij niet alleen serres levert, maar ook nadenkt over de mogelijkheden en een schakel vormt tussen klant, architect en aannemer.”


Moderne geïsoleerde bedrijfsaanbouw in Leusden (Utrecht)

Deze stijlvolle bedrijfsaanbouw is uniek in ontwerp, uitvoering en kwaliteit: evenals ieder andere serre die wij plaatsen. Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht