Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Karakteristiek herenhuis met serre aanbouw in Amsterdam

Het minimalistische design van deze 3-delige schuifpuien en de lichtstraat, geplaatst in een karakteristiek herenhuis in Amsterdam, zorgen voor veel licht en ruimte. Wanneer de bewoners deze minimalistische schuifpuien geheel openschuiven, ontstaat er een open woonruimte waarbij er een grote doorgang naar de tuin ontstaat. Hierdoor wordt buiten bij binnen betrokken en andersom. Omdat de puien in een rails staan, worden ze langs elkaar geschoven. Door dit systeem wordt uw ruimte optimaal benut.

Technische specificaties

 • De CERO minimalistische schuifpuien zijn geïsoleerd, onderhoudsarms en uitgevoerd met HR++ veiligheidsglas.
 • De aanbouw, bestaande uit drie schuifpuien, is 6,3 meter breed en 3 meter hoog.
 • De lichtstraat is voorzien van TRIPLE zonwerend glas.
 • De ingebouwde lichtstraat is 6,3 meter breed en bestaat uit drie dakvlakken.

© The Art of Living magazine, Jurrit van der Waal

glazen serre aanbouw keuken

Het proces

Deze familie verruilde haar monumentale stadsvilla in het groene Houten voor een karakteristiek Amsterdams herenhuis. Na een maandenlange zoektocht kreeg de familie een steeds duidelijker beeld van de eigen woonwensen. “We wilden graag een tuin en een woonkeuken, deze parel bood de mogelijkheden al onze wensen te realiseren. Luchtigheid, ruimtelijkheid en functioneel in gebruik zijn termen die de leidraad vormden in onze beslissingen.”

Daarom plaatsten wij deze 6,3 meter brede minimalistische schuifpuien en de lichtstraat. Deze creëren een open karakter van de keuken en contact met het buitenleven.


Serre aanbouw met minimalistische schuifpuien in hartje Amsterdam

Wij plaatsen niet alleen in Noord-Holland, maar komen ook graag bij u. We laten het ontwerp en de bouw naadloos passen bij uw woonhuis en omgeving, hierbij staan uw wensen centraal. Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht