Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Is jouw serre in de zomer een broeikas en ben je bij elke regenbui bang voor een lekkage? Dan is je serre toe aan vervanging. Kies ervoor om je oude serre te vervangen, door een nieuwe geïsoleerde serre. Wij geven je enkele redenen waarom het vervangen van een oude serre door een professionele serre vrijwel altijd de beste keuze is.

De lange levensduur van serres

Profiteer van een langere levensduur

We betrekken de serre steeds meer als onderdeel van de woning. In het verleden waren de meeste serres ingericht als tuinkamer. Dit is vaak een losse aanbouw tegen de bestaande gevel. Hier is verandering in gekomen. In de ontwerpen van tegenwoordig wordt de gevel verwijdert in ruil voor een aanbouw met een glazen dak, glazen vouwwand of glazen pui. Een geïsoleerde serre is gemaakt van duurzaam aluminium en gaat hierdoor met gemak vele decennia mee.

Lees hier alles over onze aluminium serres

Waardestijging van de woning

Een nieuwe geïsoleerde serre kan de waarde van je huis verhogen. De extra vierkante meters woonoppervlak creëren namelijk een extra woonruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers als je besluit je huis te verkopen. Daarnaast kan het ook aantrekkelijk zijn, omdat een serre kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een extra zitkamer, eetkamer, kantoor of zelfs een speelkamer voor kinderen. Deze multifunctionele ruimte kan aantrekkelijk zijn voor potentiële kopers die verschillende ideeën hebben over hoe ze de extra ruimte in hun woning willen gebruiken.

Een serreaanbouw laat de waarde van je woning stijgen
Een duurzame serre is vrijwel onderhoudsvrij

Geniet van minder onderhoud aan je serre

Een geïsoleerde serre van aluminium heeft nog een ander voordeel: ze zijn nagenoeg onderhoudsvrij. De gebruikte materialen zijn namelijk bestand tegen corrosie, verkleuring en breuk. Daar waar je een oude serre eigenlijk elk jaar opnieuw moet schuren, verven en lakken, blijft een aluminium variant zijn uitstraling het hele jaar door behouden en heb je er nauwelijks omkijken naar. Af en toe afspoelen is vaak al voldoende.

Lees hier alles over onze aluminium serres

Bespaar energiekosten

Een nieuwe geïsoleerde serre kan helpen de energierekening te verlagen, omdat het helpt om warmte vast te houden in de winter en koelte in de zomer. Dit betekent dat je minder hoeft te verwarmen of te koelen, wat resulteert in lagere energiekosten. Daarnaast moet een serreaanbouw voldoen aan de energie prestatie norm. Deze norm meet hoe energiezuinig een (aan)bouw is.

Verschillende type vouwwanden
Subsidie bij vervangen glazen pui

Ontvang subsidie bij het vervangen van je glazen pui

Het vervangen van een oude serre brengt veel voordelen met zich mee. Zo stijgt de waarde van de woning en geniet je van een lange levensduur. Daarnaast bespaart het energiekosten. Daarom stimuleert de overheid om je oude serre te vervangen door een optimaal geïsoleerde serre.

Wanneer je een bestaande pui vervangt door een nieuwe pui met HR++ of triple glas, dan kom je in aanmerking voor subsidie. Wil je meer hierover lezen? Ga dan naar rvo.nl

“Onze nieuwe serre is klaar en we zijn er heel blij mee. Drie panelen met triple glas in het dak en een driedelige vouwdeur gaan ons veel comfort en een goede isolatie opleveren. Vanaf het eerste contact tot en met de laatste afwerkingen was de samenwerking met Busscher Serrebouw en de medewerkers uitstekend. Een perfect team van mensen dat met ons mee dacht met een prachtig eindproduct als resultaat. Bedankt allemaal.”

Joke en Hans Oosterhof, Leersum

DE SERRE VAN UW DROMEN

Kies je ervoor om je oude serre te vervangen? Dan profiteer je van een langere levensduur en geniet je van minder onderhoud aan je serre. Een nieuwe serre zorgt ervoor dat de waarde van de woning stijgt en laat de energiekosten dalen! Daarnaast kun je subsidie ontvangen bij het vervangen van jouw oude glazen pui.

Bent u op zoek naar een serre op maat die naadloos aansluit bij uw woning en wensen? Ontdek dan de vele mogelijkheden van Busscher Serrebouw voor een serreaanbouw. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Busscher Serrebouw en laat u inspireren.

Ja, ik wil een afspraak

Busscher duurzaam