Glazen vouwwand overkapping

Wilt u meer uit uw woning en tuin halen? Kies dan voor een glazen vouwwand voor uw overkapping of nog beter een geïsoleerde serre met glazen vouwwanden. Hierdoor haalt u niet alleen meer natuurlijk licht naar binnen, maar u haalt ook meer uit uw woning en tuin. Wilt u meer weten over glazen vouwwanden in de tuin? Vraag een gratis offerte aan onderaan de pagina of maak eenvoudig een afspraak in onze serre showroom.

Maak een afspraak
Glazen vouwwand overkapping

Eenvoudig en snel een onbelemmerde doorgang

Glazen vouwwanden maken het mogelijk om eenvoudig een onbelemmerde doorgang te creëren tussen binnen en buiten. De vouwwanden vouwt u snel en moeiteloos naar de zijkant. Zo geniet u nog meer van uw tuin en woning.

Volledig op maat en wens gemaakt

We geven u graag advies over een glazen vouwwanden op maat en willen u graag begeleiden in het totale bouwproces. Hier hoort ook goed en deskundig advies over uw wensen betreft een glazen vouwwand over. Schroom dus niet om contact op te nemen wanneer u vragen of onduidelijkheden heeft.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
duurzame serre van aluminium

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen