Glazen vouwwand veranda

Op zoek naar een glazen vouwwand met veranda? Busscher Serrebouw maakt serres met glazen vouwwand die naadloos aansluiten bij uw wensen, woning en tuin. Onze vouwwanden van glas worden volledig op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we al uw wensen meenemen en geven we ook eerlijk advies of het aansluit bij de woning.

Maak een afspraak
Glazen vouwwand veranda

Haal meer uit uw woning en tuin

Veel woningbezitters kiezen voor een serre in de tuin met vouwwanden van glas. Hierdoor haalt u niet alleen meer natuurlijk licht naar binnen, ook krijgt u meer woongenot. De glazen vouwwanden kunt heel eenvoudig openen en sluiten. Zo heeft u binnen een paar seconde een makkelijke toegang tussen woning en tuin. Ideaal tijdens de warmere dagen.

Genieten van onbelemmerde buitenuitzicht

De vouwwanden vouwt u eenvoudig naar de zijkant voor een onbelemmerde toegang van buiten naar binnen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen vouwwand voor uw woning of pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan of maak een afspraak zodat we u kunnen voorzien van advies via het formulier hieronder.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Glazen vouwwand geïsoleerd

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen