Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Glazen vouwwand in Utrecht

Een glazen vouwwand biedt diverse mogelijkheden; in afmeting, maar ook in materiaal. Bij Busscher Serrebouw kunt u kiezen uit hout, aluminium of een combinatie daarvan. Een glazen vouwwand zorgt altijd voor meer lichtinval en geeft een geweldig gevoel van ruimte en vrijheid. De geïsoleerde vouwwanden worden op maat gemaakt.

Technische specificaties

Aan de buitenzijde is een vouwwand geplaatst van:

 • 3.2 x 2,6 meter.
 • Deze 4-delige vouwwand kan in zijn geheel geopend worden en is van buiten afgewerkt met zwart aluminium en van binnen met wit hout.
 • In de originele opening van het huis is een stalen pui met dubbele openslaande deuren geplaatst.
 • Deze pui versterkt de lichtinval en het ruimtelijke gevoel.
 • De aanbouw heeft een oppervlakte van 4 x 2 m2.
Aanbouw stadswoning met glazen vouwwand in Utrecht

Het proces

Busscher Serrebouw heeft samen met de bewoners gekozen voor een ‘niet alledaagse aanbouw’. We hebben de serre aanbouw namelijk niet over de volledige breedte van de woning geplaatst, zoals veelvoorkomend. Op die manier zijn de wensen van deze bewoners volledig vervuld: “we willen graag een uitbouw van onze woonkamer en een overkapte entree”. Zoals te zien op de foto’s is het rechterdeel daadwerkelijk uitgebouwd, maar is het linkerdeel overkapt en dus deels open.


Geplaatst in Utrecht (stad)

Met een vouwwand van Busscher Serrebouw haalt u de zomer in huis en geniet u comfortabel van de winter. Wij plaatsen niet alleen in Utrecht, maar ook in uw omgeving. Neem gerust contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden voor een serreaanbouw op maat.

Ja, ik wil meer informatie

 

“Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

Coen, Utrecht

Een greep uit onze projecten

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen