Uitbouw met veel glas

Bij Busscher Serrebouw ontwerpen en leveren wij luxe, moderne en klassieke serres met veel glas. De grote glasoppervlaktes geven de woning een luxe en moderne uitstraling terwijl u ook profiteert van natuurlijk lichtinval. Daarnaast kunt u kiezen voor dunne profielen of juist brede profielen kiezen. Hiermee bepaalt u de uitstraling van uw glazen uitbouw. Zo geven brede profielen de uitbouw een klassieke uitstraling en dunne profielen juist weer een moderne uitstraling. De mogelijkheden voor een uitbouw met glazen pui bij Busscher Serrebouw zijn eindeloos!

Informatie en kosten uitbouw glas

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een uitbouw van glas? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Uitbouw glas

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen