Voordelen serre met schuifpui

Een serre aanbouw met schuifpui kent diverse voordelen voor u. Zo is extra woonruimte en wooncomfort voor een extra woonkamer, keuken, eetkamer, studentenkamer, kantoor of een rustig leeshoek met zicht op de tuin opeens mogelijk. Ook geven de grote ramen u meer licht en isolatie voordelen. Hierdoor kunt u in de zomer genieten van een koele omgeving terwijl u juist in de koude wintermaanden geniet van warmte in uw serre. Wie wil dat nu niet?!

Tot slot nemen de minimalistische schuifpuien geen extra ruimte in beslag. Door het schuifsysteem is er geen extra ruimte nodig voor een deurzwaai. Het bijzondere van dit systeem is de techniek die het mogelijk maakt om zeer grote ramen zorgeloos te verschuiven. Ook met elektrische aandrijving en vergrendeling!

 

Informatie en kosten serre met schuifpui

Benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten van een serre aanbouw met schuifpui? Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre met schuifpui!

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Een uniek ontwerp
  • Uitstekende isolatie
  • Jarenlang vakmanschap
  • Hét verlengstuk van uw woning

 

Maak een afspraak        Offerte aanvragen

Serre aanbouw