Bezoek de showroom vanuit Enschede

Busscher Serrebouw levert door heel Nederland luxe en moderne serres, glazen puien en lichtstraten. Zo ook in Enschede. Wilt u liever de showroom bezoeken en de producten eerst zien? Dan kunt u ook de showroom in Ootmarsum bezoeken. Vanuit Enschede is het ongeveer 35 minuten rijden. In onze showroom nemen we uw wensen door en kijken we samen hoe we uw gedroomde serre aanbouw in Enschede realiseren.

 

Twentse nuchterheid en eerlijkheid

Bij Busscher Serrebouw bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en service. Zo nemen we u mee in het hele bouwproces. Van ontwerp tot uitvoering en zelfs daarna. Bovendien heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens het proces. Wel zo handig en fijn. Uw wensen zetten we om in een prachtige en unieke serre die past bij uw woning.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre Enschede

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen