Een aantal projecten van onze klanten:

Serre kopen in Deventer

Maak uw woning in Deventer compleet met een prachtige serre en geniet van de mooie uitzichten op uw tuin. Onze showroom in Ootmarsum is zeker de moeite waard om te bezoeken, hier kunt u onze producten zien en uw wensen door nemen met ons team. Wij bieden u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens het bouwproces en een uniek ontwerp dat aansluit bij uw woning. U kunt rekenen op onze jarenlange vakmanschap en uitstekende isolatie. Kortom wij zijn hét verlengstuk van uw woning.

Onze serres zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Wij werken samen met architecten en ontwerpers om een serre te creëren die perfect past bij uw woning en uw persoonlijke stijl. Wij bieden een breed scala aan stijlen en materialen om uit te kiezen, van traditioneel tot modern, van hout tot aluminium.

Serre Deventer

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen