Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Glazen tuinkamer

Een terrasoverkapping met glas zorgt ervoor dat u langer van het buitenleven kunt genieten en laat het licht maximaal door, ook uw woonkamer of keuken wordt niet donker. Tijdens een buitje kan u gewoon buiten blijven zitten en de tuinmeubelen blijven ook nog eens droog. Maar het kan natuurlijk nog mooier! Om ook buiten te kunnen zitten bij mindere temperaturen of harde wind, zijn onze glazen wanden een oplossing. Deze wanden zijn er in verschillende uitvoeringen, maar hebben één ding gemeen: transparantie!

Een terrasoverkapping van glas en rondom afgesloten door volglazen wanden noemen we een glazen tuinkamer.

Transparante volglazen wanden

De glazen panelen van deze wanden hebben geen profielen en dat betekent geen belemmering in het zicht naar buiten. Er zijn twee mogelijkheden: schuifwanden en vouw-schuifwanden. Beide uitvoeringen zijn van hoge kwaliteit, makkelijk bedienbaar en in elke afmeting verkrijgbaar (op maat gemaakt).

Maak van uw overkapping of veranda een tuinkamer!

Tuinkamer met SL-25 vouwwand
De vouw-schuifwand, SL-25, kan in z’n geheel geopend worden door de glaspanelen weg te vouwen naar links of naar rechts. Lees meer over de glazen vouw-schuifwand, Solarlux SL-25>
Glazen puien onder veranda
De panelen van de glazen schuifwand, SL-20, kunnen naar links en/of naar rechts geschoven worden. Lees meer over de glazen schuifwand, Solarlux SL-20>

Een glazen tuinkamer van Busscher Serrebouw:

>Wij zijn vakkundig en ervaren
>Wij begeleiden het hele bouwtraject: van ontwerp tot oplevering
>Wij bieden altijd een hoge kwaliteit en optimale service

Contact over tuinkamers?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

glazen tuinkamer