Solarlux glazen vouwwanden

Als Solarlux Quality Partner heeft Busscher Serrebouw de expertise en ervaring in huis op het gebied van Solarlux glazen vouwwanden. De glazen vouwwanden van het merk Solarlux staan bekend om de dunne profielen met veel glas. Bovendien kunnen de vouwwanden gevouwen worden tot een smal vleugelpakket aan de zijkant. Ideaal, want dit resulteert in een vloeiende overgang van binnen naar buiten.

Solarlux glazen vouwwanden

Luxe uitstraling met uitzicht

Zoekt u naar extra woongenot in uw bestaande huis? Of wilt u meer ruimte en licht creëren? Dan komt u niet om een Solarlux glazen vouwwand heen. Als specialist in het leveren van Solarlux glazen vouwwanden leveren wij de vouwwanden in diverse materialen zoals hout en aluminium. Hierdoor kunt u gaan voor een moderne of juist een meer klassieke uitstraling. Met de grote glazen oppervlakte van de vouwwand geniet u van extra veel licht en uitzicht. Dit geeft niet alleen een luxe uitstraling maar ook nog eens extra uitzicht en woongenot. 

Busscher Serrebouw is Solarlux Quality Partner

Onze vakkundigheid en service is erkend door Solarlux. Zo is Busscher Serrebouw een van de unieke Solarlux Quality Partners in Nederland. Dit betekent dat wij de specialisme en ervaring in huis hebben omrent de Solarlux glazen vouwwanden, Solarlux CERO schuifpuien en Solarlux serres

Zo bent u, als u kiest voor Busscher Serrebouw, verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux producten en kunt u maximaal genieten van de kwalitatieve Solarlux producten.

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Een uniek ontwerp
  • Uitstekende isolatie
  • Jarenlang vakmanschap
  • Hét verlengstuk van uw woning
Solarlux vouwwand - Busscher Serrebouw