Solarlux Nederland

Busscher Serrebouw is door Solarlux Nederland gekozen als één van de zes Active Partners in Nederland. Voor de kwaliteitsproducten, zoals vouwwanden, exclusieve serres en terraskamers kunt u bij ons terecht en zijn tevens te bezichtigen in onze showroom.

Het assortiment van Solarlux is van absolute topkwaliteit. Of het nu gaat om duurzaamheid, detaillering of mogelijkheden, om advies, service of garantie, Solarlux scoort op alle fronten beter dan wie dan ook. Busscher Serrebouw is dan ook trots op de benoeming tot Solarlux Active Partner.

Busscher Serrebouw is gecertificeerd en de medewerkers  zijn uitgebreid opgeleid en worden op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen van het complete assortiment van Solarlux Zo bent u, als u kiest voor Busscher Serrebouw, verzekerd van de juiste toepassing van de Solarlux producten en kunt u maximaal genieten van uw vouwwand, serre of terraskamer.

Informatie Solarlux producten

Bekijk hier de voorbeelden van Solarlux serres, vouwwanden en overkappingen. Neem voor meer informatie contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom voor een ‘live’ bezichtiging van de producten.

Logo Solarlux Active Partner