Bekroond met gerenommeerde designprijzen

De CERO schuifpuien van het merk Solarlux zijn al diverse keren door internationale jury’s bekroond met gerenommeerde designprijzen. Dkwalitatieve constructie van de schuifpui maakt een glasaandeel van 98% mogelijk. Dat is een unieke prestatie en zeer uniek in het segment. Bovendien is de CERO getest en gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsnormen, uitrusting volgens inbraakbeveiligingsklasse RC2 en RC3 is optioneel verkrijgbaar. Hierdoor is maximale veiligheid van de CERO schuifpui gegarandeerd.

Busscher Serrebouw is Solarlux Quality Partner

Als Solarlux Quality Partner heeft Busscher Serrebouw jarenlange ervaring met het ontwikkelen en leveren van Solarlux CERO schuifpuien. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het complete assortiment van Solarlux. Zo staan wij garant voor de beste service en kwaliteit van het hoogste niveau. Dit geldt voor de CERO minimalistische (schuif)puien maar ook voor de Solarlux glazen vouwwanden en Solarlux serres.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Solarlux CERO schuifpuien

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen