Solarlux CERO schuifpuien

Busscher Serrebouw is een van de unieke Solarlux Quality Partners in Nederland en gespecialiseerd in de Solarlux CERO schuifpuien. De Solarlux CERO schuifpuien behoren tot het luxe segment en zijn zeer gewild. Door de ultradunne profielen en de grote glasoppervlakte krijgt de CERO schuifpui een luxe en moderne uitstraling. Houdt u van veel glas, open ruimtes en dunne profielen? Dan is de Solarlux CERO schuifpui dé oplossing voor uw huis. 

ONBELEMMERD UITZICHT MET VEEL GLAS 

Door de ultradunne profielen van de Solarlux CERO schuifpui krijgt u een indrukwekkende samenhang van binnen en buiten. De royale glasvlakken en de dunne profielen zorgen voor een uitzicht zonder obstakels. Bovendien kent de Solarlux CERO schuifpuien diverse voordelen, waaronder: Hoge isolatie door TRIPLE isolatieglas beglazing, sterke materialen, onbelemmerd uitzicht en een lange levensduur. Daarnaast is er een motorische aandrijving en een automatische modus aanwezig. Hierdoor sluiten de schuifpuien zeer soepel en geluidloos.    

Solarlux CERO schuifpuien

Bekroond met gerenommeerde designprijzen

De CERO schuifpuien van het merk Solarlux zijn al diverse keren door internationale jury’s bekroond met gerenommeerde designprijzen. Dkwalitatieve constructie van de schuifpui maakt een glasaandeel van 98% mogelijk. Dat is een unieke prestatie en zeer uniek in het segment. Bovendien is de CERO getest en gecertificeerd volgens de strengste veiligheidsnormen, uitrusting volgens inbraakbeveiligingsklasse RC2 en RC3 is optioneel verkrijgbaar. Hierdoor is maximale veiligheid van de CERO schuifpui gegarandeerd.

Busscher Serrebouw is Solarlux Quality Partner

Als Solarlux Quality Partner heeft Busscher Serrebouw jarenlange ervaring met het ontwikkelen en leveren van Solarlux CERO schuifpuien. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het complete assortiment van Solarlux. Zo staan wij garant voor de beste service en kwaliteit van het hoogste niveau. Dit geldt voor de CERO minimalistische (schuif)puien maar ook voor de Solarlux glazen vouwwanden en Solarlux serres.

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Een uniek ontwerp
  • Uitstekende isolatie
  • Jarenlang vakmanschap
  • Hét verlengstuk van uw woning
CERO schuifpui - CERO schuifraam Solarlux