Op maat gemaakte Solarlux oplossingen

Met de expertise en ervaring van Busscher Serrebouw is een Solarlux serre altijd een geschikte oplossing voor uw woning. Wij ontwikkelen en leveren op maat gemaakte serres met hoge vakkundigheid. Bent u op zoek naar een luxe en kwalitatieve serre van het merk Solarlux? Dan bent u bij Busscher Serrebouw aan het juiste adres. 

 

Busscher Serrebouw is Solarlux Quality Partner

Als Solarlux Quality Partner heeft Busscher Serrebouw jarenlange ervaring met het ontwikkelen en leveren van op maat gemaakte Solarlux producten. Zo staan wij garant voor de beste service en kwaliteit van het hoogste niveau. Van de Solarlux serres tot aan de Solarlux glazen vouwwanden en de Solarlux CERO schuifpuien.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Solarlux serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen