Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Uw partner in bouwen met glas!

Busscher Serrebouw plaatst geïsoleerde serres, glazen vouwwanden, minimalistische (schuif)puien, lichtstraten en orangerieën in heel Nederland. En dat is niet zo verwonderlijk! Met een serre aanbouw van Busscher Serrebouw kiest u voor vakmanschap en kwaliteit. Busscher staat bekend om de goede service en de begeleiding van de klanten tijdens het hele bouwproces van de serre.

CERO minimalistische schuifpui in showroom Busscher Serrebouw

Nieuwe showroom in Baarn!

Eind juli hebben wij de (glazen) deuren geopend van onze nieuwe showroom in Baarn. U bent van harte welkom in “Het Glazen Huis” van woonwarenhuis Nijhof (Minervaweg 3, Baarn). Bekijk hier onze actuele openingstijden>

De serre van uw dromen

Heeft u altijd al een serre aan uw huis willen hebben? Een serre geeft het genot van extra ruimte, meer licht en comfort in uw woning. Busscher Serrebouw helpt u graag om deze droom te verwezenlijken. Een serre kan op veel verschillende manieren gerealiseerd worden en geheel aan uw wensen worden aangepast. De serre van uw dromen kan werkelijkheid worden.

Serre aanbouw met lichtstraat

Uw serre van ontwerp tot oplevering

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maken een serre tot een perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering. Alle wensen zijn bespreekbaar, ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

Serre orangerie

Busscher Serrebouw, kwaliteit en service

Bij het leveren en monteren van uw serre gaan wij puur voor kwaliteit en werken uitsluitend met topmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten altijd van goed advies voorzien, zowel op interieur- als bouwtechnisch gebied. Wij ‘ontzorgen’ u bij de bouw van uw serre en regelen desgewenst alles waar u geen tijd voor heeft. Ons motto? Handen uit de mouwen en afspraken nakomen. Wij komen immers uit het nuchtere Twente.

Serre aanbouw lichtstraat en vouwwand

Deskundig advies en een ontwerp op maat voor uw serre

Op deze website vindt u alle informatie over onze producten, materialen, merken en werkwijze. Heeft u nog vragen, wilt u een offerte voor een serre of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek over een serre, lichtstraat, minimalistische puien of een glazen vouwwand in onze prachtige showroom? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 0541-293536. Wij helpen u graag verder.

Martijn & Daniëlle Busscher

 

Busscher Serrebouw is leverancier van:

 Busscher is Solarlux Partner