Afspraak maken showroom

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden voor de aanbouw van bijvoorbeeld een serre, veranda, tuinkamer, overkapping of lichtstraat is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard! Wij laten u graag de voorbeelden, materialen, afmetingen en kleuren zien.

Neem tekeningen en/of foto’s van uw woning mee om aan de hand hiervan een mooi ontwerp en deskundig advies te ontvangen. Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvende afspraak. U krijgt van ons binnen 1 dag een bevestiging. U kunt uiteraard ook bellen om een afspraak te maken: 0541-293536. Under construction! Op dit moment wordt de showroom in Ootmarsum verbouwd. Een afspraak maken is mogelijk, maar houd er rekening mee dat de showroom tijdelijk niet in haar ‘normale staat’ is!


Ik wil graag een afspraak maken in de showroom van Busscher Serrebouw. (u krijgt van ons een definitieve bevestiging van deze afspraak)
Ootmarsum (dinsdag t/m vrijdag)Baarn (woensdag t/m zaterdag)

Ik wil graag de brochure ontvangen met uitgebreide informatie. (graag uw adresgegevens invullen voor een goede verzending)
Neem telefonisch contact met mij op. (graag uw naam en telefoonnummer invullen)

Let op! Indien u binnen enkele seconden na het maken van deze afspraak geen ‘bedank’tekst op deze pagina ontvangt, neem dan even contact met ons op: 0541 293536 / info@busscher-serres.nl.

 

Beoordeling Klantenvertellen