Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Afspraak maken showroom

Om een goed beeld te krijgen wat betreft de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een serre, orangerie, glazen schuif- en vouwwanden of lichtstraten is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard! Wij laten u graag de voorbeelden, materialen, afmetingen en kleuren zien.

Neem tekeningen en/of foto’s van uw woning mee om aan de hand hiervan een mooi ontwerp te maken en deskundig advies te geven. Vul onderstaande gegevens in voor een vrijblijvende afspraak. U krijgt van ons binnen 1 dag een bevestiging. U kunt uiteraard ook bellen om een afspraak te maken: 0541-293536.

Vakantieperiode Ootmarsum:
Vrijdag 28 juli t/m maandag 21 augustus

Vakantieperiode Baarn:
Vrijdag 28 juli t/m maandag 7 augustus


    Ik wil graag een afspraak maken in de showroom van Busscher Serrebouw. (u krijgt van ons een definitieve bevestiging van deze afspraak)
    Ootmarsum (dinsdag t/m vrijdag)Baarn (dinsdag t/m zaterdag)

    Ik wil graag de brochure ontvangen met uitgebreide informatie. (graag uw adresgegevens invullen voor een goede verzending)
    Neem telefonisch contact met mij op. (graag uw naam en telefoonnummer invullen)

    Let op! Indien u binnen enkele seconden na het maken van deze afspraak geen ‘bedank’tekst op deze pagina ontvangt, neem dan even contact met ons op: 0541 293536 / info@busscher-serres.nl.