Luxe serre voor een verlengd buitenleven in Arnhem

Van het vroege voorjaar tot in de late herfst optimaal kunnen genieten van het buitenleven. Met die gedachte realiseerde Busscher Serrebouw dit luxe buitenverblijf op maat. De exclusieve serres en orangerieën worden met passie en aandacht gebouwd en zorgen voor een zichtbare vergroting van uw woongenot. Heerlijk genieten van een stijlvol buitenverblijf.

Technische specificaties

 • Deze serre aanbouw is volledig omringd door minimalistische schuifpuien met triple veiligheidsbeglazing.
 • De CERO minimalistische schuifpuien zijn geïsoleerd, onderhoudsarms en uitgevoerd met HR++ veiligheidsglas.
 • Wist je dat het glas ongeveer 55 kilogram per vierkante meter weegt?
 • Daarom is het belangrijk rekening te houden met de kwaliteits- en veiligheidsaspecten voor grote glasvlakken. Gelukkig zijn onze serres grondig getest volgens de strengste veiligheidsnormen.
 • De aanbouw is ongeveer 2,6 meter hoog en bestaat uit zeven wanden.
 • Deze zeven wanden hebben een totale omtrek van ongeveer 32,5 meter. De aanbouw kan volledig opengeschoven worden.
Poolhouse serre

Het proces

Een woonruimte uitbreiden en over laten lopen in de buitenruimte realiseer je eenvoudig door te kiezen voor minimalistische schuifpuien. Hierdoor geniet je niet alleen van de omgeving, maar het zorgt er ook voor dat veel daglicht de woning in kan stromen. Met deze gedachte heeft Busscher Serrebouw ook bij dit project in Arnhem een ontwerp voorgesteld en uitgevoerd.

Voor deze schuiframen zijn glaselementen over grote oppervlakken mogelijk, tot wel 15 vierkante meter. Daarnaast zijn de schuiframen drempelvrij. Hierdoor kunnen ze eenvoudig handmatig of gemotoriseerd opengeschoven worden. Bovendien bieden zo ook in gesloten toestand maximale transparantie, het omliggende kozijn is namelijk maar 34 millimeter dik. Dit betekent een glasaandeel van 98 procent.

Wanneer deze grote glazen puien openstaan kan de natuurlijke omgeving de woning eenvoudig betreden. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de binnen- en buitenruimtes in elkaar kunnen overlopen.


Serre aanbouw met minimalistische schuifpuien in hartje Arnhem, Gelderland

Wij plaatsen niet alleen in Oost-Nederland, maar komen ook graag bij u. We laten het ontwerp en de bouw naadloos passen bij uw woonhuis en omgeving, hierbij staan uw wensen centraal. Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht