Voordelen van een serre

Het plaatsen van een serre heeft velen voordelen. Allereerst krijgt u meer licht in de woning. Vooral met een lichtstraat zal er flink wat extra zonlicht het huis binnenkomen. Daarnaast heeft u door de grote glazen wanden extra goed zicht op uw tuin. Zo haalt u het gevoel van buiten naar binnen en geniet u gedurende het hele jaar van de tuin.

Goed geïsoleerde serre met lichtstraat

Ondanks het vele glas komt er geen kou naar binnen. De serres van Busscher Serrebouw zijn uitstekend geïsoleerd. In de winter zit u er lekker warm en in de zomer blijft het er lekker koel. Hierdoor kunt u vier seizoenen lang genieten in uw serre.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de serre met lichtstaat en wilt u graag wat meer informatie? Schroom niet en neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor een serre bij u thuis. Bent u benieuwd naar de kosten van een serre met lichtstaat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website zodat wij u een indicatie kunnen geven van de prijs. Voor u het weet realiseren wij binnenkort de bouw van uw serre!

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Een uniek ontwerp
  • Uitstekende isolatie
  • Jarenlang vakmanschap
  • Hét verlengstuk van uw woning

Maak een afspraak        Offerte aanvragen

Serre met lichtstraat en glazen vouwwanden