Meer ruimte en uitstraling

Een serre is ideaal om uw ruimte in uw bestaande woning te vergroten. Vooral een glazen serre geeft, naast extra ruimte, meer licht en isolatie voordelen. Donkere ruimtes veranderen hierdoor naar lichte en bruikbare ruimtes waar u iets aan heeft! Behalve de extra functionele ruimte, krijgt u woning met een serre ook nog eens een luxe en moderne uitstraling. Wie wil dat nu niet?!

Serre aanbouw rijtjeshuis kosten en informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar de kosten van een serre aanbouw aan uw rijtjeshuis of wilt u extra informatie over uw gedroomde serre? Vraag hiervoor gerust vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt.

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
Serre aanbouw rijtjeshuis

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen