Duurzame werkplekken

De serres en glazen puien van Busscher Serrebouw worden op maat gemaakt en met de allerhoogste isolatiewaardes van dit moment. Hierdoor kiest u voor een duurzame oplossing. Niet alleen goed voor het klimaat, maar ook nog eens voor de portemonnee en het imago van uw bedrijf.

Comfortabel kantoor

Door de hoge isolatiewaardes profiteert u ook van optimale temperaturen in de aanbouw. Zo blijft het zomers lekker koel en juist in de winter lekker warm. Zo kunt u maximaal en zorgeloos genieten van uw aanbouw.

Op maat gemaakte oplossingen

Uitsluitend maken we maatwerk serres. Zo meten we eerst op locatie en bespreken we samen het proces. Op basis van uw wensen en onze ervaring realiseren we uw gedroomde aanbouw.

serre bedrijf

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen