Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Serrebouw

Stijlvol wonen – laat uw serre bouwen door Busscher!

De serre brengt het vrije buitengevoel samen met het warme gevoel van binnen. Een stijlvol, transparant verlengstuk van uw woonwensen en leefruimte. Laat uw serre bouwen door Busscher en vergroot uw wooncomfort en –plezier!

Verbind binnen en buiten met een serre

Een serre is een prachtige uitbreiding van uw woning. De eerste voorjaarszon tovert uw serre al snel tot een behaaglijk terras. En koelt het op een zomeravond af, dan blijft de serre een perfecte plek om zo lang mogelijk heerlijk ’buiten’ te zitten. Een prachtige uitbreiding van uw woonkamer, een lichte woonkeuken of een extra loungehoek of hobbykamer: de serre verruimt woonplezier op uw manier.

serrebouw

Serrebouw – welke materialen?

Voor de bouw van uw serre kunt u kiezen uit diverse materialen, passend bij de stijl van uw woning. Denk aan hout en aluminium of een combinatie hiervan. De beglazing: HR++, triple beglazing (zeer hoge isolatie!) of bijvoorbeeld zonwerende beglazing. Deze materiaalkeuze biedt u volop ruimte om de serre vorm te geven naar uw smaak en budget.

Daarom een serre bouwen door Busscher!

Laat u het serre bouwen liever over aan een professional? Wij begeleiden het totale bouwproces van uw serre. Busscher Serrebouw denkt met u mee: van idee en ontwerp, het bouwkundig werk tot de oplevering én daarna. Iedere serre is uniek: uw verwachtingen vormen de inspiratie voor ons maatwerk. Lees meer over onze werkwijze.

We gebruiken uitsluitend duurzame materialen, die een lange levensduur garanderen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem gerust vrijblijvend contact op.