Dit Pinksterweekend zijn onze showrooms in Baarn en Ootmarsum gesloten. U vindt ons dit weekend op de Art of Living beurs Autotron Rosmalen. Klik hier om onze aangepaste openingstijden te bekijken.

Aluminium terrasoverkapping

Van uw terras wilt u natuurlijk maximaal genieten. Lekker lunchen met uitzicht op uw tuin, ’s avonds met een goed boek op schoot… Of op een warme najaarsavond gezellig naborrelen met vrienden. Een aluminium terrasoverkapping vergroot uw buitenbeleving. Ze houdt warmte langer vast, beschut u tegen felle zon of een Nederlands buitje. En geen gesleep met tuinmeubelen meer: nu kunnen ze het hele jaar door buiten staan! Welke voordelen biedt het gebruik van aluminium in uw terrasoverkapping?

Voordelen aluminium terrasoverkapping

Aluminium is een uitermate sterk en duurzaam materiaal, het ‘werkt’ niet bij temperatuurschommelingen en is bovendien onderhoudsvriendelijk. De aluminium profielen worden gemoffeld of geanodiseerd voor een goede bescherming. Dit kan in elke gewenste kleur. Een ander voordeel is dat gemoffeld of geanodiseerd aluminium absoluut kleurvast is.
De smalle aluminium profielen in het dak zijn bijna onzichtbaar zijn. Door de slanke vorm van de aluminium liggers ontstaat maximale lichtinval.

Een aluminium terrasoverkapping is naar wens om te vormen tot een prachtige serre met glazen schuif- of vouwwanden en kunt u ook bij een harde wind heerlijk beschut ‘buiten’ blijven zitten.

Aluminium terrasoverkapping

Een persoonlijke tint voor uw terrasoverkapping!

Met Busscher Serrebouw geeft u kleur aan uw woonwensen! De aluminium terrasoverkapping is namelijk verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet. Van vertrouwde RAL-kleuren tot gedurfde tinten. Zo vormt de terrasoverkapping een prachtig, kleurrijk geheel met uw woning.

Aluminium terrasoverkapping op maat

Tijdens uw bezoek aan onze showroom of een afspraak bij u thuis tonen wij u graag de mogelijkheden.