Galerie Sous Terre

Sinds april 2013 is de showroom van Busscher Serre Bouw ingericht als prachtige expositieruimte van Galerie Sous Terre. Bezoekers worden ontvangen in de grote showroom van 500 m2, prachtig gelegen in een honderd jaar oude monumentale textielfabriek.

GALERIE SOUS TERRE

Galerie Sous-Terre is een echt familiebedrijf met drie vestigingen in Lithoijen, Aalsmeer en Ootmarsum. Bernadette de Groot, zelf kunstenares, en Nol de Groot startten in 1989 hun eerste galerie in het souterrain van hun woning in het dorp Lithoijen, in Noord Brabant.

Met veel passie en liefde voor de kunst hebben zij hier een schitterende galerie opgebouwd, die inmiddels is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende galeries in Nederland.

Galerie Sous Terre Ootmarsum

Ons gehele pand is door Galerie Sous Terre ingericht als een schitterende expositieruimte met beeldhouwwerken en schilderkunst. Het brede aanbod van kwalitatief hoogstaand werk, van nationale en internationale kunstenaars, spreekt veel kunstliefhebbers aan. ‘Sous-Terre’ biedt de bezoekers een brede keur uit wat de nationale en internationale kunst vandaag de dag te bieden heeft. Geen smalle expositie van één getalenteerde schilder of één nieuwe discipline, maar een brede collectie waarin alle talenten, specialismen en disciplines aan bod komen.

Wij nodigen u van harte uit om de prachtige expositie te bewonderen in onze showroom.