Wat u met een Busscher serre in huis haalt

  • Begeleiding van begin tot eind
  • Een uniek ontwerp
  • Uitstekende isolatie
  • Jarenlang vakmanschap
  • Hét verlengstuk van uw woning

 

Diverse stijlen luxe serre 

Als specialist in het ontwerpen en ontwikkelen biedt Busscher Serrebouw serrein diverse materialen. Zo kunt kiezen uit een houten serre, glazen serre en een aluminium serre. Of zelfs een orangerieWelke stijl u ook kiest, u krijgt altijd de optimale isolatie in uw serre. Dit is niet alleen duurzaam maar ook nog eens door de efficiënte verbruik – en stookkosten financieel erg aantrekkelijkHierdoor kunt u genieten van het prachtige buitenuitzicht maar met behoudt van de binnentemperatuur 

 

Betrouwbare partner met ervaring 

In het hele proces van ontwerpen tot levering gaan wij voor de hoogst haalbare kwaliteit. Dit doen wij door alleen gebruik te maken van de beste materialen en technieken. Zo bent u verzekerd dat uw gewenste luxe serre realiteit wordt.  

In ons bewezen aanpak met het realiseren van droomserres staat u altijd centraal. Behalve het inzetten van onze expertise en ervaringen, nemen wij u graag mee in het hele proces. Zo heeft u geen onnodige zorgen en weet u ten alle tijden wat de status van het project is. Met een serre van Busscher Serrebouw bent u verzekerd van hoge kwaliteit met betrouwbare service.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een luxe serre? Kom dan met ons in contact en laat uw informeren over de mogelijkheden. Of vraag een brochure of offerte aan. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre op maat!

 

Maak een afspraak        Offerte aanvragen

binnen luxe SERRE lessenaarsdak