Duurzaam glazen aanbouw 

Omdat Busscher Serrebouw gebruik maakt kwalitatieve materialen, ziet u dit terug in diverse aspecten. Bijvoorbeeld in de materialen zoals het houtglasaluminium. Behalve de strakke afwerking van uw glazen aanbouw, ziet u dit ook terug in de duurzaamheid. Door het isolatieglas behoudt u de binnentemperaturen in uw aanbouw. Zo heeft u geen extra stookkosten voor uw extra woonruimte. Ideaal voor uw portemonnee én het klimaat.  

SPECIALIST IN GLAZEN AANBOUW

Busscher Serrebouw is al jarenlang dé specialist in het ontwikkelen en realiseren van glazen aanbouwen. Voor ons staan kwaliteitresultaat en uw wensen centraal in onze aanpak. Zo wordt u door hele proces meegenomen. Van de tekeningen tot aan de bouw. Bovendien heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens het proces. Wel zo handig en fijn.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een glazen aanbouwVraag dan geheel vrijblijvend een brochure of offerte aan. Of kom met ons in contact en laat uw informeren over de mogelijkheden. Liever eerst een afspraak? Dat kan! U kunt hieronder op de knop direct een afspraak inplannen. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre op maat!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
glazen aanbouw

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen