Met Hemelvaartsdag en Pinksteren werken wij met aangepaste openingstijden. Klik hier om deze te bekijken.

Geïsoleerde tuinkamer serre in Twente

Genietend van een prachtige zomerse avond met de vouwwand geopend of bij kouder winterweer van de sneeuw in een geïsoleerde serre. Deze houdt de warmte in uw woning, laat natuurlijk daglicht naar binnen schijnen en zorgt voor een weids uitzicht naar buiten, genieten met volle teugen! Wij ontwierpen en plaatsten deze geïsoleerde serreaanbouw met vouwwand in het mooie Twente.

Technische specificaties

 • Deze serreaanbouw heeft een 8-delige vouwwand, waarvan vijf deuren naar rechts en drie deuren naar links geschoven kunnen worden. Hierdoor ontstaat een loopdeur in het midden van de aanbouw.
 • De afmetingen van de aanbouw zijn 7,3 x 4 x 2,5 meter.
 • De vouwwand en vaste kozijnen zijn voorzien van thermisch onderbroken en geïsoleerde aluminium profielen conform de eisen van de nieuwste EPN (energieprestatienorm).
 • De aluminium profielen zijn gemoffeld in de kleur RAL 7021.
 • De vouwwand en vaste kozijnen worden voorzien van HR++ veiligheidsisolatieglas.
Geïsoleerde tuinkamer serre Twente

Het proces

’s Avonds de Green Egg Barbecue aan tijdens een heerlijke zomerse avond en wanneer het afkoelt een laatste drankje inschenken in de serre, een woonwens van de bewoners welke inmiddels werkelijkheid is geworden. De 8-delige vouwwand kan in zijn geheel geopend worden, desondanks kan deze door de loopdeur in het midden ook gesloten blijven tijdens een koelere avond. Deze serreaanbouw is thermisch onderbroken, dat wil zeggen dat wij een isolator tussen de aluminiumpanelen plaatsen. Dit verhoogt de isolatiewaarde, waardoor minder warmte verloren gaat. Dit maakt onze serres energiezuinig en duurzaam.


Duurzame serre aanbouw met brede vouwwand

Deze ruime serreaanbouw brengt het comfort, licht en warmte in huis en voldoet daarnaast aan de strengste Energieprestatienorm. Heeft u ook aan- of verbouwplannen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil contact opnemen

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen

  Een greep uit onze projecten

  Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerp maakt de serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

  Alle wensen zijn bespreekbaar; ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

  “Je kunt een glaswand aan een muur laten schroeven. Of je doet het écht goed – en dan moet je zeker contact opnemen met Martijn Busscher en zijn vaste team van bouwers. Ze zijn allemaal specialist en weten precies wat ze doen. Daar hoort bij dat ze heel goed luisteren, overleggen en adviseren, in elke fase van het project.

  Een nieuwe glazen vouwwand is een hele operatie. Dan is het fijn als je geen extra zorgen aan je hoofd hebt. Bij Busscher Serrebouw hebben ze dat goed begrepen.”

  Coen, Utrecht