Glazen uitbouw serre

Ze zijn razend geliefd tegenwoordig: de glazen serre uitbouw. Niet gek want een glazen serre uitbouw brengt naast extra woonruimte ook nog eens extra licht. Ideaal voor een extra keuken, eetruimte, woonkamer of zelfs een extra studiekamer. Bovendien zijn de luxe serres van Busscher Serrebouw uitstekend geïsoleerd. Of het nu koud of juist heel warm is, met een serre van Busscher Serrebouw geniet u het hele jaar door van heerlijk wooncomfort. Haal vandaag nog een stukje buiten naar binnen!

Informatie en kosten serre uitbouw

Op zoek naar een betrouwbare en toonaangevende specialist in serre uitbouw? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een serre uitbouw op maat? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website om een indicatie te krijgen van de kosten. Of maak een afspraak bij één van onze showrooms in de buurt. Wij helpen u graag bij het vinden en realiseren van uw serre!

 • Begeleiding van begin tot eind
 • Een uniek ontwerp
 • Uitstekende isolatie
 • Jarenlang vakmanschap
 • Hét verlengstuk van uw woning
uitbouw serre

  [current_url page_url]

  Maak direct een afspraak

  De Serre van uw dromen

  Busscher Serrebouw levert serres, glazen (vouw)wanden, orangerieën en lichtstraten in hout en aluminium. En of u nu kiest voor een houten serre, een aluminium serre of een combinatie van deze materialen, Busscher kan de serre van uw dromen realiseren. Kies voor uw serre het materiaal of de stijl die het best bij uw wensen en uw woning past voor het mooiste resultaat van uw investering.

  Liever eerst meer informatie

  Brochure aanvragen Offerte aanvragen