Ook Busscher Serrebouw viert de zomer. Daarom werken wij met aangepaste openingstijden op de volgende dagen: Vrijdag 26 juli en zaterdag 27 juli: Showroom in Baarn gesloten | Zaterdag 27 juli t/m maandag 19 augustus: Showroom in Ootmarsum gesloten

Wat kost een aluminium serre?

Bij Busscher Serrebouw worden alle serres op maat voor de klant gemaakt. Het is daarom erg moeilijk om een richtprijs te geven. Graag maken wij voor u een prijsindicatie inclusief bouwkundig werk. Wat wordt er verstaan onder bouwkundig werk? Onder andere de fundering, spouwmuren metselen, lood aanbrengen en staalconstructie.
Tijdens een vrijblijvende afspraak in onze serre showroom brengen wij uw wensen in kaart en kunnen wij een nauwkeurige serre offerte voor u opstellen met het bijbehorende bouwkundige werk.

Afspraak maken voor serre advies

Als u naar onze serre showroom in Ootmarsum komt, vergeet dan niet om zoveel mogelijk tekeningen en foto’s van de bestaande situatie mee te nemen, zodat we samen met u een mooi serre plan kunnen maken.

U kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor gratis serre advies in Baarn. Kijk hier welke dagen wij in Baarn aanwezig zijn. Ook kunt u een gratis offerte aanvragen voor een prijsindicatie.

Busscher duurzaam